30 Mayıs 2015 Cumartesi

film izle

FilmHavuzu adlı sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Bu sitede sadece filmlerin fragman videoları (paylaşım kodu ile), içerikleri paylaşım kodu ile sunulmaktadır, resim ve konusu ile kadrosu hakkında bilgi alabilir filmi eğer içerik mevcutsa yani yayınlayan kaynak site içeriği silmemişse film havuzunda film izle, film seyret kelimelerinde kulanılan filmi izleyebilirsiniz.Sitemiz sadece vk.com, mail.ru, youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden Film Havuzu sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler. Bu talep geldiği taktirde en kısa zamanda içerik sitemizden kaldırılır..


Thor: The Dark WorldThor: Karanlık Dünya (2013) İzle

Yapım Yılı: 2013
Kategoriler: Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Fantastik Filmler, Macera Filmleri, Türkçe Dublaj Fimler
Oyuncular: Chris Hemsworth,Natalie Portman,Tom Hiddleston
Yönetmen: Alan Taylor
IMDb Puanı: 7.6/10

Thor: The Dark World – Thor: Karanlık Dünya (2013) İzle 10 puan alarak, Alan Taylor yönetmenliğinde Chris Hemsworth , Natalie Portman , Tom Hiddleston , Anthony Hopkins , Zachary Levi oyuncularını bir araya getirip Victoria Alonso yapımı olan filmin konusunda ise Thor kendi hükümdarlığını kurmak için yenilmez çekici ile maceraya koyulur.. Diğer sitemizde film izle, Elindeki tüm güçleri , Gökler tanrısı olarak bilinen babası tarafından elinden alınan,Kudretli savaşçı kendi mücadelesini vermek için yoluna çıkan tüm gizemli güçleri yok etmelidir.. 720p görüntü kalitesi ile upload edilen film filmhvuzu.com farkıyla sizlerle, İyi seyirler dileriz..



DivergentUyumsuz Türkçe Dublaj izle

Yapım Yılı: 2014
Kategoriler: Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri
Oyuncular:Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet
Yönetmen:Neil Burger
IMDb Puanı:6.9

Fütürist bir distopya hikayesi olan bu filmde toplum her biri farklı bir erdemi temsil eden beş bölgeye bölünmüştür. On altı yaşına gelenlere kendi bölgelerinde kalıp kalmayacakları sorulmaktadır. Çünkü hayatları boyunca verdikleri karar sonucu seçtikleri bölgede yaşamak zorundadırlar. Beatrice Prior herkesi şaşırtan bir seçim yapar. film izle Bunun üzerine Tris ve bölgenin diğer üyeleri yaptıkları seçimden sonra hayatta kalmak için oldukça rekabetçi bir başlangıç sürecine girerler. Ağır fiziksel ve psikolojik testlerden geçmek zorunda kalırlar. Bu testler sonucunda değişeceklerdir. Ancak Tris bir sır saklamaktadır. Sırrı herhangi biri öğrenirse kesinlikle bu sonu olacaktır. Görünüşte mükemmel olan toplumunu tehdit eden bir çatışmanın hızla büyüdüğünü gördükçe, sırrının sevdiği insanların hayatını kurtarabileceğini fark eder.


Parker Türkçe izle

Yapım Yılı:
Kategoriler: Polisiye Filmler
Oyuncular:Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis
Yönetmen:Taylor Hackford
IMDb Puanı:6.2

Son derece profesyonel bir hırsız olan Parker (Jason Statham), fakirlerden çalmadığı için prensipleri olan birisidir. Bir soygun girişimini bu ilginç düşünceleri yüzünden geri döndürür. Fakat Leslie’nin (Jennifer Lopez) ona yapacağı bir teklifi es geçemez ve soyguna dahil olur.Aksiyon ve suç filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden Jason Statham’ın baş rolde oynadığı film, bir hırsızın nefes kesen öyküsünü ele almakta.
Ultrafilmizle.com olarak yorumlarınızı bekliyoruz.


Gri Kurt izle

Yapım Yılı: 2011
Kategoriler: Fantastik Filmler, Fragmanlar, Gerilim Filmleri, Macera Filmleri
Oyuncular: Yönetmen: Joe Carnahan
IMDb Puanı: 6.8/10

Gri Kurt filmi, 6.8/10 puan alarak 2011 yapımı olan filmin konusunda ise Petrol çalışmaları için uçakla yola çıkan ekip, bindikleri uçağın düşmesiyle ormanda mahsur kalırlar. Vahşi hayvanlara yem olmamak için yaşam savaşı vermeye başlayan ekip, Ottway’ın kararları doğrultusunda yol alacak ve hayatta kalmak için her şeyi yapacaktır.
Not: Daha önce eklenen film, tekrar güncellenmiştir. ( 4 ödül ve 2 ödül adaylığı – Liam Neeson)



Sihirli Dadı izleNanny McPhee Türkçe Dublaj izle

Yapım Yılı: 2005
Kategoriler: Aile Filmleri, Diğer Filmler, Fantastik Filmler, Gizem Filmleri, Komedi Filmleri
Oyuncular:Emma Thompson, Colin Firth, Angela Lansbury
Yönetmen:Kirk Jones
IMDb Puanı:6.6

Bay Brown eşini kaybetmiş ve yedi çocuğu ile kalmış bir babadır. Çocukları çok hareketli ve afacandır. Onların bakımı için bir dadı bulmakta zorlanmaktadır. Maddi olarak da sıkıntı çeken baba, kendine parasal olarak yardım eden Adelaide ile de evlenmek zorundadır. Çaresizce sihirli dadıyı beklemekte olan baba için bu kutsal kurtarıcı tam zamanında yetişecektir. İyi seyirler, FilmHavuzu.com


The Equalizer 2014 – Adalet Türkçe Dublaj izle

Yapım Yılı: 2014
Kategoriler: Diğer Filmler
Oyuncular:Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz
Yönetmen:Antoine Fuqua
IMDb Puanı:7.3

Denzel Washington’ın baş rolünde yer aldığı yapım, Rus mafyasıyla mücadele eden korumacı bir adamın yaşamını ele alıyor. Robert McCall (Denzel Washington) kendisini emekli etmiş gizemli geçmişe sahip bir adamdır. Sakin bir yaşam sürerken Rus mafyasının kontrolü altındaki Teri (Chloë Grace Moretz) isimli genç kızla tanıştığında onun içinde bulunduğu duruma kayıtsız kalamaz. Filmde usta oyuncu Denzel Washington’a genç ve yetenekli Chloë Grace Moretz eşlik ediyor. İyi seyirler, FilmHavuzu.com


Dost linkler: film izle | film izle | strateji oyunu | film izle | strateji oyunu | vds | video izle | film seyret
Film izle, HD film Seyret, Film Havuzu, HD Film izle, Tek parça film izle, Full film izle Türkçe dublaj izle, filim izle film zle Film izle, HD film seyret, Türkçe filim izle, hd, filmler, 2014 yeni filmler izle