8 Ocak 2015 Perşembe

En yeni filmleri izle - Film Havuzu

Film izle, HD film Seyret, Film Havuzu, HD Film izle, Tek parça film izle, Full film izle, Türkçe dublaj izle, filim izle film zle.. En yeni filmler – Film Havuzu film izle 2014, film izle hd, film izle hd pro apk, film izle komedi, film izle lucy, film izle online, film izle seyret, film izle türkçe dublaj, film izle yerli, fılm seyret 2014, film seyret aksiyon, film seyret altyazili, film seyret full, film seyret hd, film seyret izle, film seyret komedi, film seyret online, film seyret türkçe dublaj


World War Z 2013 – Dünya Savaşı Z filmi, 7.2 puan alarak, Marc Forster yönetmenliğinde Brad Pitt , Mireille Enos , James Badge Dale , Ludi Boeken , Matthew Fox oyuncularını bir araya getirip 2013 ABD yapımı olan filmin konusunda ise Dünya Savaşı Z izle izle..
Amerikan gerilim tarzının son örneği olan World War Z filmi baş rolünde Brad Pitt ile son derece başarılı bir yapım. Yıllarca bir politika olarak sürdürülen dünyayı kurtarma çabası, Amerikanın bu film içinde ana konusu oluyor. Ancak her geçen sene yeniledikleri teknolojileri ve sinema sektörüne kattıkları yeni boyutlarla filmlerinde seyircinin üzerinde ki gerilimi had safhada tutmayı başarıyorlar. Son zamanlarda dizilerde izlemeye alıştığımız Zombi teması ise bu film içinde yine zirve yapmış durumda. Dünya Savaşı Z izle Gerry Lane rolünde iki çocuk babası olan ve karısı Karin Lane ile mutlu bir şekilde yaşayan Brad Pitt, kendilerine yaklaşan ancak tarif edemedikleri bu tehlikeden ailesini korumaya çalışıyor. Dünyalar savaşı izle Çin’de çıkan bir virüs türü ile insanlık tamamen zombi hayata geçer ve son derece saldırgandır. Bu yaşayan ölüler insanoğlunu ikiye ayırır. Sonunda sıra dışı bir savaş kapıya dayanmıştır…
World War Z izle, Zombi Savaşı’nın gerçek dehşetiyle yüzleşmenin vaktidir… Çin’de ortaya çıkan bir virüs insanları yaşayan ölüler haline getirmektedir. Ve insan oğlu ikiye ayrılır.
Brad Pitt’in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıra dışı bir savaşı odağına alıyor. Film Max Brooks’un aynı adlı kitabından uyarlandı.
World War Z 2013 – Dünya Savaşı Z izle

  • IMDB Puanı:7.2
  • Yönetmen Adı:Marc Forster
  • Oyuncular:Brad Pitt , Mireille Enos , James Badge Dale , Ludi Boeken , Matthew Fox
  • Tür:Aksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri
  • Yapımcı:Brad Pitt , Ian Bryce
  • Yapım Yılı:2013 ABD
  • Senaryo:Damon Lindelof , Max Brooks
  • Vizyon Tarihi:2013
  • Süre:113 Dak.
  • Orjinal İsim:World War Z
  • Etiketler:dünya savaşı z 2, dünya savaşı z 720p, dünya savaşı z full hd izle,dünya savaşı z hd, dünya savaşı z hd izle, dünya savaşı z izle türkçe dublaj full izle hd 720p tek parça, dünya savaşı z türkçe dublaj, dünya savaşı z türkçe dublaj izle 720p, dünya savaşı z türkçe dublaj izle hd, world war z, world war z 2, world war z 2013, world war z altyazı, world war z altyazılı izle, world war z full movie, world war z movie, world war z sequel, world war z türkçe dublaj











Thor: The Dark WorldThor: Karanlık Dünya (2013) İzle filmi, 7.6/10  puan alarak, Alan Taylor yönetmenliğinde Chris Hemsworth , Natalie Portman , Tom Hiddleston , Anthony Hopkins , Zachary Levi oyuncularını bir araya getirip Victoria Alonso yapımı olan filmin konusunda ise Thor kendi hükümdarlığını kurmak için yenilmez çekici ile maceraya koyulur..Elindeki tüm güçleri , Gökler tanrısı olarak bilinen babası tarafından elinden alınan,Kudretli savaşçı kendi mücadelesini vermek için yoluna çıkan tüm gizemli güçleri yok etmelidir.. 720p görüntü kalitesi ile upload edilen film filmhvuzu.com farkıyla sizlerle , İyi seyirler dileriz.
Thor: The Dark World – Thor: Karanlık Dünya (2013)   İzle
  • IMDB Puanı:7.6/10 
  • Tür:Aksiyon FilmleriBilim Kurgu FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri
  • Süre:130 Dak.
  • Orjinal İsim:Thor 2 The Dark World
  • Etiketler:thor, thor 1 izle, thor 2 altyazılı izle, thor 2 fragman, thor 2 full izle, thor 2 full movie, thor 2 karanlık dünya, thor 2 online, thor 2 trailer, thor 2 türkçe dublaj izle, thor 2 watch online, thor 2011, thor 3, thor izle, thor karanlık dünya, thor karanlık dünya full izle, thor karanlık dünya full izle türkçe, thor karanlık dünya izle, thor karanlik dünya izle 1080p, thor karanlik dünya izle 1080p — 720p türkçe dublaj hd, thor karanlik dünya izle 720p türkçe dublaj hd, thor karanlik dünya the dark world 720p izle, thor karanlik dünya türkçe dublaj izle,thor the dark world, thor the dark world altyazı, thor the dark world altyazılı izle,thor the dark world cast, thor the dark world full movie, thor the dark world hile,thor the dark world izle, thor the dark world online, thor the dark world subtitles,thor the dark world türkçe dublaj izle, thor the dark world watch online, thora birch, thorntons



Hobbit: Beş Ordular Savaşı, Peter Jackson’ın yönetmenliğini yaptığı 17 Aralık 2014 tarihinde çıkan destansı fantezi macera filmidir. J. R. R. Tolkien’in 1937 yılında yazılmış Hobbit romanından uyarlanan üçlemenin üçüncü ve son filmidir. Filmin galası 1 Aralıkta yapılacaktır.
Bu filmde, Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan ve cüce grubunun maceralarının sonu işlenecektir. Cüceler anavatanlarını Smaug’dan geri almalarına karşın, farkında olmadan dünyaya kötü bir güç salmışlardır. Kızgın olan Smaug, Göl Kasabası’ndan gazabını alacaktır.
Ancak Hobbit 3 bundan daha büyük tehlikeler vardır. Sauron, Yalnız Dağ’a Ork lejyonlarını sessiz bir saldırı için göndermiştir. Bunu da Gandalf’tan başka kimse bilmemektedir.
Karanlık, giderek büyüyen çatışmanın üzerine doğru büyürken, Cüceler, Elfler ve İnsanlar bir şeye karar vermelidir: ya birlik olacaklar, ya da yok olacaklar. Bilbo, büyük Beş Ordular Savaşı’nda kendini hem kendi canı hem de arkadaşlarının canı için savaşırken bulacaktır. Türkiye’nin en kapsamlı film sitesi FilmHavuzu.com iyi seyirler diler..
Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı 2014 Türkçe Altyazılı izle


  • IMDB Puanı:7.8
  • Yönetmen Adı:Peter Jackson
  • Oyuncular:Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage
  • Tür:Fantastik FilmlerGerilim FilmleriGizem FilmleriTürkçe Altyazı Fimler
  • Yapım Yılı:2014 ABD
  • Etiketler:Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı 2014 Türkçe Altyazılı izle, Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı 2014 Türkçe Altyazılı izle filmi hd izle, Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı 2014 Türkçe Altyazılı izle izle, Hobbit 3: Beş Ordunun Savaşı 2014 Türkçe Altyazılı izle seyret, Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage