19 Temmuz 2014 Cumartesi

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj (X-Men Days of Future Past)

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj orjinal adıyla X-Men Days of Future Past filmini izle.. Süper kahramanlar ekibi X-Men, dünyayı bu büyük felaketin etkilerinden korumak üzere Wolverine'i zamanda yolculukla geçmişe gönderir ve bu vahim olayı engelleye çalışır. Amaç, dünyadaki tüm canlı türlerinin geleceğine yön veren önemli bir tarihi olayı engellemektir. Kahramanlarımız, gençlik günlerindeki halleriyle omuz omuza çarpışmak, hem geçmişte hem de günümüzde büyük bir mücadele vermek zorundadır. Bryan Singer'ın yönettiği filmin yıldızlarla bezeli kadrosunda (X-Men Geçmiş Günler Gelecek) Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender ve Anna Paquin gibi isimler öne çıkıyor.
  • 23 Mayıs 2014
  • 2014 - ABD
  • Aksiyon ,  Fantastik ,  Macera
  • 130 Dak.
  • Bryan Singer
  • Hugh Jackman ,  Jennifer Lawrence ,  James McAvoy , Anna Paquin ,  Nicholas Hoult
  • Matthew Vaughn ,  John Byrne
  • Simon Kinberg

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj (X-Men Days of Future Past)

Bryan Singer’ın yönettiği filmin yıldızlarla süslenmiş kadrosunda Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender ve Anna Paquin gibi {X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle} isimler yer alıyor idmb den oldukça yüksek bir puan almayı başaran film son zamanlarda çıkan kaliteli yapıtlar arasında gösteriliyor.

X-Men Geçmiş Günler Gelecek  filmine gelen özel yorumlar:

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj (X-Men Days of Future Past)
X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj (X-Men Days of Future Past)
JohhnyDepp (Jön) | 29 Mayıs 2014, 10:06 : X-Men üçlemesinin birinci filmini ilk izleyişimde Wolverine karakterine hayran kalmıştım.Ve özellikle X-Men filmi sayesinde de Marvel evrenini tanımış olmuştum.Sonrasında ise X-Men serisinin hiç sonu gelmedi. X-Men 1-2-3, X-Men Başlangıç Wolverine, X-Men Birinci Sınıf, Wolverine ve şimdide yine güzel bir filmle X-Men Geçmiş Günler Gelecek.Film gerek senaryo gerekse birbiriyle bağlantısıyla inanılmaz (X-Men Days of Future Past) bir şölen izletti bizlere,sonunda olanlar ise beni ve sinema salonundaki bütün seyirciyi şok etti zaten.Hiç böyle bir son beklemiyordum desem yeridir.Filmde aksiyon sahnelerinin az olması benim açımdan çok önemli bir şey değildi ama bazı arkadaşlarımız bunun yüzünden filmi yerin dibine sokmuş.Geçen yıl çıkan Wolverine filminde mutant sayısı az olduğu için şikayetlenenler şimdi ise mutant fazla ama aksiyon az diye şikayetleniyorlar.Adamlar ["X-Men Geçmiş Günler Gelecek"] yapmış yapacağı kadar daha ne yapsınlar.Bir sonraki filmde (X-Men Apocalypse) grubu tam kadro göreceğim için (Cyclops,Rogue,Jean,Hank) şimdiden çok meraklıyım.Logan’ın artık giderek yavaş yavaş saçlarının beyazladığı da gözlerimden kaçmadı.Özellikle filmde en çok beğendiğim karakter Pietro Maximoff (Quicksilver) du,adam harbiden de çok çılgın.Yenilmezler 2 filminde onu daha çok göreceğiz umarım hala gençliğinde ki gibi çılgındır.2016 yılında çıkacak olan X-Men serisinin yeni filminde Gambit ve Gece Sürüngeninin olacağını da duydum.Bir sonraki filmi heyecanla bekliyorum.
mertercan (Artist) | 26 Mayıs 2014, 18:24: "GELECEK ASLA BELİRLENMİŞ DEĞİLDİR." Marvel Phase 2 henüz tam anlamıyla bitmiş değil çıkacak birkaç tane daha film var ama ne kadar hepsini çok sevsem de Phase 2 içinde beni en çok heyecanlandıran X-MEN: Days of Future Past'dı. çünkü mükemmel bir ana tema ve mükemmel bir birlik söz konusu. şunu hala anlamak istemeyenler var filmimiz X3'ten sonrasını 'X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle' anlatıyor. Days of Future Past'in orijinal çizgi-romanında aslında geçmişe gönderilen Wolverine değil, Shadowcat (X-Men Days of Future Past). bunun dışında filmdeki her şey çizgi-romandakiyle uyumluydu. bu kadar kalabalık kadroya ve bu kadar kalabalık süper-kahramanlara rağmen her şey inanılmaz dengeli tutulmuştu. konu o kadar etkileyici ki The Wolverine filminin "end of credits" sahnesinde Magneto ve Xavier'ın "yardımına ihtiyacımız var." demeleri her şeyi gösteriyordu aslında.

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle - X-Men Days of Future Past

Filmdeki düşmanlar hakikaten çok güçlü. düşmanlar da yetmiyormuş gibi her karakterin içindeki o intikam olgusu film boyunca dinmiyor. böyle olunca da gerçek düşmanın ya da düşmanları (X-Men Days of Future Past)n kim olduklarını film boyunca düşünüyorsunuz. X-Men Geçmiş Günler Gelecek filminde Mystique, X-MEN içinde her zaman en sevdiğim karakterdir. önceki X-MEN'lerde bu kadar popüler değildi ama Jennifer Lawrence {X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle} faktörüyle beraber daha fazla öne çıkarılmasına çok seviniyorum. hatta filmin kaderinin onun ellerinde olması harikaydı. filmin sonu inanılmazdı benim için. end of credits sahnesi de öyle. serinin bir sonraki filmi; Apocalypse çok iyi olacak ve buna bu filmde alt zemin hazırlandığını düşünüyorum. zaten son sahneyi izleyince bunu anlayacaksınız. Bryan Singer'a seriyi daha da mükemmelleştirdiği için teşekkür ediyorum. en iyi X-MEN filmiydi benim için. Umut.

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle, mutantlar soylarının tükenmemesi için zamanda yolculuk yapmak zorundadır zira gelecekte kamplara hapsedilmiş durumdadırlar. Sentinel'ler tarafından avlanıp öldürüldükleri için de nesilleri tükenmenin eşiğine gelmiştir. Mutantların (X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle) soyunu kurtarabilmek için iki ezeli düşman Magneto ve Charles Xavier güçlerini birleştirirler (X-Men Days of Future Past). Planları Sentinel'lerin yarattığı vahşeti durdurmak üzerine kuruludur. Wolverine (Hugh Jackman), kendi kendini iyileştirebildiği için zamanda yolculuğun onda yol açabileceği yan etkiler yok olacaktır. Bu yüzden [X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle] Wolverine'i Kitty Pryde'ın da yardımıyla geçmişe gönderirler. Trask Industries'in deneyler sonucu ürettiği Sentinel'lerin yapım aşamasına engel olacaklardır. Acaba bu konuda başarılı olabilecekler midir?  Yedinci X-Men filminde seriden tanıdığımız karakterlere ek olarak Magneto'nun gençlik yıllarını Michael Fassbender canlandırırken, James McAvoy'u da Charles Xavier'in genç hali olarak seyredeceğiz. Yönetmen koltuğundaysa yine Bryan Singer oturuyor.