2 Temmuz 2014 Çarşamba

Çizgi film izle

Çizgi film izle – CizgiFilim.TV

Bu aşama da hiç kuşkusuz en büyük yardımcımız youtube sitesi. Ancak günümüzde o da öyle bir hal aldı ki ikide bir kapanması, yüklenen videoları silmesi yada insan çizgi film ismiyle yüklenmiş bir videoyu açtığında cinsel yada şiddet içerikli bir video çıkması ve özellikle de zırt pırt reklam çıkması bizleri deli ediyor. Bu benim şahsi görüşüm tabi sizin düşüncenizi bilemem elbette ancak bazılarınızın bunu okurken “aynen öyle kardeşim”  dediğini duyar gibiyim.. Ve size yeni açılmış olmasına rağmen bin civarında çizgi film olan, görüntü kalitesi oldukça iyi, kullanımı kolay ve bir o kadar da hızlı video akışı olan bir siteden bahsetmek istiyorum. Sitenin adı benim çok hoşuma gitti şahsen Çizgi filim TV (www.cizgifilim.tv) hem akılda kalıcı hemde sitede ne yayınlandığını anlatır nitelikte.

 Kategorilere ayrılmış çizgi filimler ve temiz bir listeleme:

masha_paint-02Youtube da bir çizgi filim açarken kategorisel  bir ayırma yapamadığımız için video bulmak nefretlik bir iş. Ancak Çizgi filim TV sitesinde her çizgi filmin bir kategorisi var, mesela Pepee izlemek veya çocuğumuza izlettirmek için pepee kategorisine giriyoruz ve sadece o videolar çıkıyor, bizi videodan videoya sallamıyor. Temiz bir site yapısı ve özellikle sıfır reklam benim gördüğüm ki bu çok önemli bir şey. Ha belki site yeni olduğu için yoktur onu bilemem ancak ileride olsa bile youtube gibi arkadaş reklamları yayınlamayacağı kesin.. Ayrıca sitede ki tüm videolar benim tespitlerim sonucu kendi sunucularında barınıyor. Yani öyle sağdan soldan video çekmiyor ki bu çok masraflı bir iştir ve bu hızda video yayını yapmak için ciddi yatırım gerektirir. Allah yardımcıları olsun.. Siteye sizde video yükleyebilir ve hem kendi yüklediğiniz videoları hemde diğer insanların yüklediği videoları embed kodu ile kendi sitenizde paylaşabilirsinizÇizgi filim tv sitesinde kendinize ait bir sayfanız (kişisel kanalınız), site içi mesajlaşma, videolara yorum yazma, yorum ve videolara artı/eksi değerlendirme yapma ve de sosyal ağlarda paylaşma unutulmamış..

 Videoları liste yap ve sadece listendekileri izle:

Sitede playlist yani oynatma listesi özelliği mevcut. Beğendiğiniz videoları bir listede toplayıp onları seri şekilde peş peşe izleme imkanınız var. Ayrıca çocuklar için çok güzel ninniler ve he çocuklar için hemde büyükler için animasyon filmleri kategorisi var.  Çizgi filim izle sitesi olan bu sitede özellikle bu kategori güncel tutulursa eminim sadece çocuklar için değil değil yetişkinler için de vazgeçilmez bir site olur. Birde benim en çok ilgimi çeken bölüm reklamlar oldu. Belki diyeceksiniz çizgi filim sitesi başkasının reklamını mı yapıyor! hayır reklam filmlerinden güzel ve komik olan, çocukların en sevdiği reklamlar var bu kategoride.. Yalan yok bende severek izliyorum,  özellikle de evian ve eti puf reklamlarını..

Makaleme son verirken özellikle site sahiplerine yolunuzdan şaşamayın, aynen bu kalite ve titizlikte devam edin eminim ileride çok güzel yerlere gelecek bir siteye sahip olacaksınız mesajı gönderiyorum. Siz değerli takipçilerime de çizgi filim izleme sitesi cizgifilim.tv incelemesi makalemi okuduğunuz için teşekkür eder iyi akşamlar dilerim..

Site adı: Çizgi Filim TV
Site adresi: www.CizgiFilim.tv


Kaynak: Çizgi film izle – CizgiFilim.TV | eBedava.com