31 Ağustos 2016 Çarşamba

CAN HOTEL BODRUM

Can Hotel Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet köyü’nde misafirlerine hizmet vermektedir. Dağ, Doğa ve Deniz’e hakim en iyi ve tek konaklama yeridir. Hemen hemen bütün odaları havuz/deniz manzaralıdır.
Can Hotel Gümbette hakim bir tepede kurulmuştur. Akşam üzeri güneşin batışını odalarınızdan keyifle izleyebilirsiniz..
Tesisimiz bünyesinde bulunan havuzumuzdan sahili izleyerek ve adeta bir botanik bahçeyi andıran meyve agaçlarıyla kaplı bahçemizde serinlemek mümkündür.
Tecrübeli aşçımızın lezzetli Akdeniz ve Türk mutfağı’nın seçkin lezletlerinden oluşan yemeklerimizi Can Hotel havuzu ve meşhur kum tepeleri manzarasında ayrıca restoranımızda bulunan meyve bağlarının gölgesinde Temmuz ve Ağustos aylarının sıcaklığını hissetmeden, meltem esintisiyle yiyebilirsiniz. Sabahları ise köy ve seçkin kahvaltı menümüzle güne merhaba diyeceksiniz.
Bir Sit alani olan Can Hotel Bodrum, muhteşem kumsalına, carettalarına ve tarihi eserlerine zarar gelmemesi amacı ile çok yakınında başka tesis barındırmamaktadır.
Tesisimizin avantajı ise dünyaca ünlü Can Hotel Gümbet tepelerine yakınlığıdır. Dileyen misafirlerimizin buradab rahatlıkla denize ulaşmaları mümkündür.
Bir aile işletmesi olan Can Hotel Gümbet Bodrum siz değerli misafirlerimize hizmet vermekten onur duyar…

Makale etiketleri : bodrum otel,bodrum otelleri,bodrum tatil köyleri,bodrum tatil yerleri,can hotel,can hotel bodrum gümbet,Can Hotel Gümbet,can hotel gümbet iletişim,can hotel gümbet tel,can hotel gümbet telefon,can hotel gumbet tripadvisor,can hotel gumbet turkey,can hotel fiyatları,muğla otel