24 Ağustos 2013 Cumartesi

Strateji Oyun tarzı

Son yıllarda çıkan online oyunlar ise siz yokken de hayatın devam ettiği oyunlar olarak dikkat çekmektedir. Bu sayede ülkenizi fazla yalnız bırakmamanız amaçlanmaktadır.

Strateji Oyun tarzı nedir?

Bilgisayar üzerinden oynanan oyunlardan belki de en zararsızı ve yararlı olanı. Strateji oyunları olarak çok çeşitli kategoriler mevcut ancak çoğunluğunun tercih ettiği unsur ülke yönetimi konusunda. Yeni şehirler kurmak, hammadde üretmek, ülkeni korumak vs.

Strateji oyunu özellikleri

Strateji oyunu Antik Çağ Bu oyunlar 1-2 saatlik değildir çoğunlukla. Uzun soluklu oyunlardır. Oyunu kaydetmenize bile gerek yoktur. Zaten yaptığınız her olay sürekli hesabınızda güncel biçimde kayıt eilmekteir. Elektrik gittiğinde yada acil işiniz çıkıp kapatmak zorunda olduğunuzda herhangi bir sorun oluşmaz ne zaman isterseniz yine devam edebilirsiniz. Çünkü oyun akti olarak devam eder hiçbir zaman yarıda da kalmaz sona da ermez.. Son yıllarda çıkan online oyunlar ise siz yokken de hayatın devam ettiği oyunlar olarak dikkat çekmektedir. Bu sayede ülkenizi fazla yalnız bırakmamanız amaçlanmaktadır.

Online strateji oyunları

Dediğimiz gibi oyun dünyasında en azından en zararsız oyunları olarak strateji oyunu düşünebilir. En azından oynayan beyin jimnastiği yapmak durumunda kalıyor. Bu da bir yandan yararlı olmuyor değil. Kesinlikle size, kullandığınız araç gereç (bilgisayar veya ineternet v.s) yada maddiyatınıza zarar vermez aksine Antik Çağ gibi oyunlarda ücretsiz premium puanlar kazanabilir ve bunu paraya dönüştürebilirsiniz. Siz oyununuzu oynarken yandan başka işlerle de meşgul olabilirsiniz. Fps oyunlar gibi bilgisayarınıza el koymaz aksine diğer işlerinizin arasında size zaman geçirtecek güzel bir ortam ve kalıcı arkadaşlıklar sunar.