21 Nisan 2012 Cumartesi

Lys başvuruları (2012 LYS başvuru)

Lys başvuruları (2012 LYS başvuru)

Lys başvuruları (2012 LYS)
Lys başvuruları yapacak herkese merhaba.. 1 Nisan da şaka gibi yapılan YGS sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından şimdi tüm gözler Lys başvuruları na çevrilmiş durumda. Ancak bazıları için bu böyle olmadı tabi.. 2012 ygs de 50 bin kişinin sıfır çektiğini göz önüne alırsan demek ki baya arkadaşımız Lys başvuruları ile ilgilenmeyecek.. Tabi onlar da 2012 Lys için  üzülmemeliler çünkü bu hayatın sonu değil zaten bir sınav birileri kaybetmeli ki birileri de kazansın.. 


Belki de önümüzde ki yıl sınav da kalkar ve bu arkadaşlarımız üniversiteye sınavsız girer kim bilir. Ama bu sene sınavın baya bir zor olduğu herkesçe kabul edilen bir gerçek..


Her zamanki gibi Lys başvuruları  (2012 LYS) da, Ygs sonuçları açıkladığı ve başvuruları aldığı gibi ÖSYM’ye yapılacak.. Ösym web sitesi ilk defa bu yıl çökmeden hizmet vermeyi başardı. Bildiğiniz gibi her yıl öss olsun kpss olsun sonuç açıklanacak site çökmüş, başvuru alınacak ösym sitesi yine çökmüş :) site ulaşabilen ancak başında 2 saat debelenen di..