5 Eylül 2011 Pazartesi

Film izle - Transformers 3 full izle Türkçe dublaj Film--Izle.com

Film izle - Transformers 3 full izle Türkçe dublaj Film--Izle.com

Transformers 3 full izle Türkçe dublaj


Transformers 3 full izle Türkçe dublajTransformers 3 İzle 2011 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı muhteşem Transformers serisinin üçüncü ve sonuncusu olan vizyonlarda daha ilk günlerinde hasılat rekorları kırmayı başaran Transformers 3 The Dark of the Moon Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Michael Bay yapmış olup, Yapımcılığını ise Steven Spielberg, Ian Bryce, Don Murphy, Brian Goldner, Kenny Bates, Michael Kase, Allegra Clegg, Michael Bay, Lorenzo Di Bonaventura, Tom Desanto, Don Murphy Jr., Mark Vahradian ve Matthew Cohan isimlerinin oluşturmuş olduğu toplam on üç kişilik çok kalabalık bir yapımcı kadrosu mevcuttur.
Filmi seyreden izleyiciler ilk iki seriyi gölgede bırakan bir film olarak gördükleri Transformers 3 için övgüler yağdırıyorlar. Müthiş animasyon sahnelerinin olduğunu belirten sinema tutkunları filmin, insanı içine sürüklediğini de bildirmekde fayda gördüklerini açıklıyor.
Filmin Başrollerini Shia LaBeouf, Tyrese Gibson, Patrick Dempsey, Rosie Huntington Whiteley, Tony Todd, Frances Mcdormand, Peter Cullen, Inna Korobkina, Keiko Agena, Maile Flanagan, Andrew Daly, Bryan Basil, Josh Duhamel, John Malkovich, John Turturro, Ken Jeong, Scott Krinsky, Alan Tudyk, Christina Putnam, John Turk, Kym Whitley, Alecia Mcgill, Anthony Bonaventura ve Ramon Rodriguez oynamışlardır.
Transformers The Dark of the Moon İzle, Transformers 3 Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle.
Filmin Konusu : 3 Boyutlu, Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Romantik, Aksiyon, Casusluk, Fantastik, Macera, Savaş ve Gençlik gibi pek çok türü elinde bulunduran bu filmin konusunda Bir görev sırasında işte bu çok gizemli Cybertron gemisini keşfeden Optimus Prime, insanların yıllardır bu konuda Autobot’lara yalan söylediğini anlar ve hayal kırıklığına uğrar. Bu gemiye ve içinde saklanan teknolojiye Decepticonlar’dan önce ulaşmak ve sırrını keşfetmek için büyük bir yarış başlamıştır artık… Transformers’ın son savaşı yaklaşırken mezun olan Sam Witwicky de hem kız arkadaşıyla hem de iş bulamama derdiyle başbaşadır.
İyi Seyirler.
Transformers 3 – Transformers 3 The Dark of the Moon İzle – Transformers 3 Türkçe İzle – Transformers 3 Full İzle – Transformers 3 Full İzle -Transformers 3 ful izle Türkçe dublaj