29 Eylül 2014 Pazartesi

Ücretsiz film izle – FilmHavuzu.com ve VideoFoni.net

Film severlerin en çok istediği ve film sitelerinden beklediği, her tarafı reklamlarla dolu olmayan, temiz, virüssüz, düzgün bir tema ve güncel içeriğe sahip bir sitedir. Film izlemek isteyen insanlar en çok da sağı solu reklam dolu olmayan hele özellikle de cinsel içerikli reklamlarla doldurulmamış sitelerdir. Film izlemek için öncelikle sitenin temiz ve hızlı olması gerekmektedir..

Rize’ nin ilk sanal marketi açıldı


Rize’ de ilk marketçilik anlayışını başlatan İmece market , Yine Bir İlke imza atarak www.imecemarket.com ‘sitesi ile sanal marketi hizmete açtı.
Marketin parmaklarının ucunda sloganı ile yola çıkan imecemarket.com, dan istediğiniz ürünleri , sipariş veriyorsunuz , hiçbir fiyat farkı olmadan, sizin istediğiniz saat de kapınıza teslim ediliyor, ödemenizi kapıda ister kredi kartı ile isterseniz nakit yapıyorsunuz. İmecemarket.com Yetkilileri ile yaptığımız görüşmede müşterilerin bu uygulamadan memnun kaldığı, yoğun iş temposunda markete zaman ayıramadıklarında gündüz bu sistem üzerinden siparişini verip, ister anında ister ertesi gün ürünlerinin kapıda teslim edildiği