19 Temmuz 2014 Cumartesi

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj (X-Men Days of Future Past)

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj orjinal adıyla X-Men Days of Future Past filmini izle.. Süper kahramanlar ekibi X-Men, dünyayı bu büyük felaketin etkilerinden korumak üzere Wolverine'i zamanda yolculukla geçmişe gönderir ve bu vahim olayı engelleye çalışır. Amaç, dünyadaki tüm canlı türlerinin geleceğine yön veren önemli bir tarihi olayı engellemektir. Kahramanlarımız, gençlik günlerindeki halleriyle omuz omuza çarpışmak, hem geçmişte hem de günümüzde büyük bir mücadele vermek zorundadır. Bryan Singer'ın yönettiği filmin yıldızlarla bezeli kadrosunda (X-Men Geçmiş Günler Gelecek) Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender ve Anna Paquin gibi isimler öne çıkıyor.
  • 23 Mayıs 2014
  • 2014 - ABD
  • Aksiyon ,  Fantastik ,  Macera
  • 130 Dak.
  • Bryan Singer
  • Hugh Jackman ,  Jennifer Lawrence ,  James McAvoy , Anna Paquin ,  Nicholas Hoult
  • Matthew Vaughn ,  John Byrne
  • Simon Kinberg

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj (X-Men Days of Future Past)

Bryan Singer’ın yönettiği filmin yıldızlarla süslenmiş kadrosunda Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender ve Anna Paquin gibi {X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle} isimler yer alıyor idmb den oldukça yüksek bir puan almayı başaran film son zamanlarda çıkan kaliteli yapıtlar arasında gösteriliyor.

X-Men Geçmiş Günler Gelecek  filmine gelen özel yorumlar:

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj (X-Men Days of Future Past)
X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj (X-Men Days of Future Past)
JohhnyDepp (Jön) | 29 Mayıs 2014, 10:06 : X-Men üçlemesinin birinci filmini ilk izleyişimde Wolverine karakterine hayran kalmıştım.Ve özellikle X-Men filmi sayesinde de Marvel evrenini tanımış olmuştum.Sonrasında ise X-Men serisinin hiç sonu gelmedi. X-Men 1-2-3, X-Men Başlangıç Wolverine, X-Men Birinci Sınıf, Wolverine ve şimdide yine güzel bir filmle X-Men Geçmiş Günler Gelecek.Film gerek senaryo gerekse birbiriyle bağlantısıyla inanılmaz (X-Men Days of Future Past) bir şölen izletti bizlere,sonunda olanlar ise beni ve sinema salonundaki bütün seyirciyi şok etti zaten.Hiç böyle bir son beklemiyordum desem yeridir.Filmde aksiyon sahnelerinin az olması benim açımdan çok önemli bir şey değildi ama bazı arkadaşlarımız bunun yüzünden filmi yerin dibine sokmuş.Geçen yıl çıkan Wolverine filminde mutant sayısı az olduğu için şikayetlenenler şimdi ise mutant fazla ama aksiyon az diye şikayetleniyorlar.Adamlar ["X-Men Geçmiş Günler Gelecek"] yapmış yapacağı kadar daha ne yapsınlar.Bir sonraki filmde (X-Men Apocalypse) grubu tam kadro göreceğim için (Cyclops,Rogue,Jean,Hank) şimdiden çok meraklıyım.Logan’ın artık giderek yavaş yavaş saçlarının beyazladığı da gözlerimden kaçmadı.Özellikle filmde en çok beğendiğim karakter Pietro Maximoff (Quicksilver) du,adam harbiden de çok çılgın.Yenilmezler 2 filminde onu daha çok göreceğiz umarım hala gençliğinde ki gibi çılgındır.2016 yılında çıkacak olan X-Men serisinin yeni filminde Gambit ve Gece Sürüngeninin olacağını da duydum.Bir sonraki filmi heyecanla bekliyorum.
mertercan (Artist) | 26 Mayıs 2014, 18:24: "GELECEK ASLA BELİRLENMİŞ DEĞİLDİR." Marvel Phase 2 henüz tam anlamıyla bitmiş değil çıkacak birkaç tane daha film var ama ne kadar hepsini çok sevsem de Phase 2 içinde beni en çok heyecanlandıran X-MEN: Days of Future Past'dı. çünkü mükemmel bir ana tema ve mükemmel bir birlik söz konusu. şunu hala anlamak istemeyenler var filmimiz X3'ten sonrasını 'X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle' anlatıyor. Days of Future Past'in orijinal çizgi-romanında aslında geçmişe gönderilen Wolverine değil, Shadowcat (X-Men Days of Future Past). bunun dışında filmdeki her şey çizgi-romandakiyle uyumluydu. bu kadar kalabalık kadroya ve bu kadar kalabalık süper-kahramanlara rağmen her şey inanılmaz dengeli tutulmuştu. konu o kadar etkileyici ki The Wolverine filminin "end of credits" sahnesinde Magneto ve Xavier'ın "yardımına ihtiyacımız var." demeleri her şeyi gösteriyordu aslında.

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle - X-Men Days of Future Past

Filmdeki düşmanlar hakikaten çok güçlü. düşmanlar da yetmiyormuş gibi her karakterin içindeki o intikam olgusu film boyunca dinmiyor. böyle olunca da gerçek düşmanın ya da düşmanları (X-Men Days of Future Past)n kim olduklarını film boyunca düşünüyorsunuz. X-Men Geçmiş Günler Gelecek filminde Mystique, X-MEN içinde her zaman en sevdiğim karakterdir. önceki X-MEN'lerde bu kadar popüler değildi ama Jennifer Lawrence {X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle} faktörüyle beraber daha fazla öne çıkarılmasına çok seviniyorum. hatta filmin kaderinin onun ellerinde olması harikaydı. filmin sonu inanılmazdı benim için. end of credits sahnesi de öyle. serinin bir sonraki filmi; Apocalypse çok iyi olacak ve buna bu filmde alt zemin hazırlandığını düşünüyorum. zaten son sahneyi izleyince bunu anlayacaksınız. Bryan Singer'a seriyi daha da mükemmelleştirdiği için teşekkür ediyorum. en iyi X-MEN filmiydi benim için. Umut.

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle Türkçe Dublaj

X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle, mutantlar soylarının tükenmemesi için zamanda yolculuk yapmak zorundadır zira gelecekte kamplara hapsedilmiş durumdadırlar. Sentinel'ler tarafından avlanıp öldürüldükleri için de nesilleri tükenmenin eşiğine gelmiştir. Mutantların (X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle) soyunu kurtarabilmek için iki ezeli düşman Magneto ve Charles Xavier güçlerini birleştirirler (X-Men Days of Future Past). Planları Sentinel'lerin yarattığı vahşeti durdurmak üzerine kuruludur. Wolverine (Hugh Jackman), kendi kendini iyileştirebildiği için zamanda yolculuğun onda yol açabileceği yan etkiler yok olacaktır. Bu yüzden [X-Men Geçmiş Günler Gelecek izle] Wolverine'i Kitty Pryde'ın da yardımıyla geçmişe gönderirler. Trask Industries'in deneyler sonucu ürettiği Sentinel'lerin yapım aşamasına engel olacaklardır. Acaba bu konuda başarılı olabilecekler midir?  Yedinci X-Men filminde seriden tanıdığımız karakterlere ek olarak Magneto'nun gençlik yıllarını Michael Fassbender canlandırırken, James McAvoy'u da Charles Xavier'in genç hali olarak seyredeceğiz. Yönetmen koltuğundaysa yine Bryan Singer oturuyor.

6 Temmuz 2014 Pazar

Lav Fırtınası – Lava Storm 2008 Türkçe Dublaj izle

    Lav Fırtınası – Lava Storm 2008 Türkçe Dublaj izle

    Lori ve John acil yardımda görev yapmaktadırlar..Lav fırtıları başladığında ilk müdahaleyi onlar yaparlar..Lav fırtınalarının oluşumunu engellemek ve insanlarını doğal afetten kurtarip güvenli bir yere götürmek zorundadırlar..Fırtınanın çözümünü bulmak için hayatlarını tehlikeye atarlar. Keyifli seyirler dileriz.

5 Temmuz 2014 Cumartesi

Transcendence – Evrim 2014 izle

    Transcendence – Evrim 2014 Altyazılı izle


    Bilim adamı Will, istedikleri teknolojik yardımı yapmadığı için bir terörist grubun saldırısına uğrar ve cinayete kurban gider. Kendisi gibi bilim adamı olan eşi Evelyn, Will’in beynini gelişmiş bir süperbilgisayara entegre eder. Will’in bedeni ölmüştür ama beyni eşiyle yeniden iletişime geçer. Dahası Will, bağlı olduğu bilgisayardan internet aracılığı ile tüm dünyayı yaklaşan terörist tehlikeye karşı uyarmaya başlar. Fakat terörist grup Will’in hala hayatta olduğunu fark edince, super-bilgisayarı yok etmek için harekete geçerler. Keyifli bir seyir dileriz.

Kaptan Amerika Kış Askeri İzle Türkçe Dublaj – Captain America The Winter Soldier 2014

Kaptan Amerika Kış Askeri İzle Türkçe Dublaj – Captain America The Winter Soldier 2014 seyret.. Kara dul (Blak Widow) Ve Kaptan Amerika kendilerini acımasız bir entrikanın içinde bulurlar. Kış askerleri ile karşı karşıya gelen ikili yeni tanıştıkları arkadaşlarından yardım isterler ve başlarına çok ilginç olaylar gelir. iyi izlemeler diliyoruz.
Kaptan Amerika Kış Askeri İzle Türkçe Dublaj – Captain America The Winter Soldier 2014
Kaptan Amerika Kış Askeri İzle Türkçe Dublaj – Captain America The Winter Soldier 2014
"Kaptan Amerika: İlk Yenilmez" seyircileri Marvel çizgi evrenin ilk yıllarına götürmüştü. Yenilmez kahramanımız "Kaptan Amerika Kış Askeri" günümüzde geçen bir devam filmiyle geri dönüyor. Steve Rogers, Nick Fury ve gizli SHIELD örgütü ile işbirliğini koruyarak modern dünyaya ayak uydurmaya çalışıyor. Devam filminde öykü bu sefer sosyalist dönem Rusya'sına uzanıyor. SSCB döneminde özel kuvvetler içerisinde yetiştirilen ve Winter Soldier (Kış Askeri) adı verilen bir adam aslında tam bir ölüm makinasıdır. Rusya tarafından donmuş bir gölde bulunur ve önüne çıkan her şeyi yerle bir etmeye kararlıdır.

Kaptan Amerika: Kış Askeri izle - Captain America: The Winter Soldier

  • Vizyon Tarihi11 Nisan 2014
  • Yapımı2014 - ABD
  • TürAnimasyon ,  Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Macera
  • Süre116 Dak.
  • YönetmenAnthony Russo,  Joe Russo
  • OyuncularScarlett Johansson ,  Samuel L. Jackson ,  Chris Evans , Cobie Smulders ,  Stan Lee
  • SenaryoChristopher Markus ,  Ed Brubaker
  • YapımcıKevin Feige
  • Diğer AdıKaptan Amerika 2
Kaptan Amerika yanına Falcon'u ve Kara Dul'u da alarak güç birliği yapar ve {Kaptan Amerika Kış Askeri izle} soğuk diyarlardan gelen bu düşmana karşı büyük bir mücadeleye girer. Kaptan Amerika'nın devam filminde başrol Chris Evans'ın yanı sıra kadroda Neal McDonough, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Frank Grillo, Samuel L. Jackson ve Scarlett Johansson gibi yine renkli isimler kaşımıza çıkacak.

Kaptan Amerika Kış Askeri izle

  Kaptan Amerika Kış Askeri seyrethttp://www.filmhavuzu.com/2014/06/kaptan-amerika-kis-askeri-captain-america-the-winter-soldier-2014-turkce-dublaj-izle/   Kaptan Amerika Kış Askeri filmini yukarıda belirttiğimiz Film Havuzu sitesinde izleyebilirsiniz. Şu anda Kaptan Amerika Kış Askeri filmi Türkçe Dublaş olarak  ve 3-4 adet alternatif link ile eklenmiş.  İster partlı ister tek parça halinde izleyebilirsiniz. Kaptan Amerika Kış Askeri Türkçe dublaj ilzeyin.  Hepinize Kaptan Amerika Kış Askeri izle meyi tavsiye eder, iyi seyirler dilerim..

4 Temmuz 2014 Cuma

VPS ile VDS arasındaki farklar

Uzun süredir sunucu bazlı araştırmalarım sonucunda, kendi çapımda belli bir seviyede bilgi birikimine sahip oldum.  Tabi burada RizeDC mühendislerinden de yardım aldım. Ve her zaman ki gibi de bildiklerimi sizler ile paylaşmaktan keyif alacağım.

3 Temmuz 2014 Perşembe

Transformers 4 Kayıp Çağ izle - Transformers Age of Extinction

Transformers 4 Kayıp Çağ HD izle 720p kalitede orjinal dil içerikle eklenmiştir. Transformers 4 Kayıp Çağ orjinal adıyla Transformers Age of Extinction.. Türkçe dublaj çıktığında film güncellenecektir. Filmin başrollerinde ise Mark Wahlberg, Nicola Peltz ve Stanley Tucci gibi isimler yer alacak. Filmin bir bölümü ise Çin’de geçicek. Chicago’nun işgalinin üzerinden 4 yıl geçmiştir..

Transformers 4 Kayıp Çağ : Transformers Age of Extinction

Cade Yeager (Mark Wahlberg) kızı Tessa ile (Nicola Peltz) birlikte kendi halinde yaşayan bir araba tamircisi ve mucittir. Ancak günün birinde bütün Autobot ve Deceptionları dize getiren bir Optimus Prime’ı yapmayı başardığında, huzurlu hayatları son bulacaktır. Chicago'nun işgalinin üzerinden 4 yıl geçmiştir. Transformers 4 Kayıp ÇağCade Yeager  (Mark Wahlberg) kızı Tessa ile (Nicola Peltz) birlikte kendi halinde yaşayan {Transformers 4 Kayıp Çağ izle} bir araba tamircisi ve mucittir. Ancak günün birinde bütün Autobot ve Deceptionları dize getiren bir Optimus Prime'ı yapmayı başardığında, huzurlu hayatları son bulacaktır.
Transformers 4 Kayıp Çağ : Transformers Age of Extinction
  • 27 Haziran 2014
  • 2014 - Almanya ,  ABD
  • Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Macera
  • 157 Dak.
  • Michael Bay
  • Mark Wahlberg ,  Stanley Tucci ,  Nicola Peltz ,  Jack Reynor ,  Sophia Myles
  • Ken Watanabe ,  John Goodman ,  Peter Cullen ,  Mark Ryan ,  Reno Wilson
  • Ehren Kruger
  • Lorenzo Di Bonaventura ,  Tom DeSanto

Transformers 4 filmi  İle Aynı Seride Bulunan Filmler

  • Transformers 1 (2007)
  • Transformers 2 Yenilenlerin İntikamı (2009)
  • Transformers 3 Ay'ın Karanlık Yüzü (2011)
Autobot ve Decepticon'lar arasında yaşanan son savaşın ardından dört yıl geçer.  Savaşta Chicago şehri yerle bir edilmiş ve binlerce insan öldürülmüş olsa da dünya ve insanlık büyük bir tehditten kurtulmuş olur. İnsanlık yaralarını sarmaya çalışırken Amerikan hükümeti de Autobotlar ile arasındaki ilişkiye iyice koparmış, hatta hayatta kalanları yok etmeleri için CIA'de özel bir birim dahi kurulmuştur. Teksas'ta kendi halinde bir tamirci olan Cade Yeager, eline geçen hasarlı bir kamyoneti [Transformers 4 Kayıp Çağ izle], parçalarını satma umuduyla kabul eder. Ne var ki "Transformers 4 Kayıp Çağ" bu kamyonetin yaralı bir Optimus Prime'dan başkası olmadığını anlaması uzun sürmez. Optimus Prime'dan aldıkları sinyallerle yola çıkan CIA ajanlarıyla başının derde girmesi de çok yakındır. Cade Yeager bir şekilde Optimus Prime'ı Chicago'ya ulaştırmak ve diğer Autobotlar ile iletişime geçmesini sağlamak zorundadır. Zira dünyayı tehdit eden güçlü bir düşman yola çıkmak üzeredir. Optimus Prime ve Autobotlar, Cade Yeager başta olmak üzere kendilerine destek olan insan topluluğunun yardımıyla başlarına gelen en korkutucu düşmanla yüzleşmek zorundadır...

Transformers 4 Kayıp Çağ İzle

Ehren Kruger'ın senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise bir kez daha Michael Bay'in üstlendiği filmin başrollerinde Mark Wahlberg, Nicola Peltz ve Jack Reynor yer alıyor. Cade Yeager (Mark Wahlberg) kızı Tessa ile (Nicola Peltz) birlikte "Transformers 4 Kayıp Çağ" kendi halinde yaşayan bir araba tamircisi ve mucittir. Ancak günün birinde bütün Autobot ve Deceptionları dize getiren bir Optimus Prime’ı yapmayı başardığında, huzurlu hayatları son bulacaktır. Chicago'nun işgalinin üzerinden 4 yıl geçmiştir. Cade Yeager (Mark Wahlberg) kızı Tessa ile (Nicola Peltz) birlikte kendi halinde yaşayan bir araba tamircisi ve mucittir. Ancak günün birinde bütün Autobot ve Deceptionları dize getiren bir Optimus Prime'ı yapmayı başardığında, huzurlu hayatları son bulacaktır.
Transformers 4 Kayıp Çağ filmini yukarıda belirttiğimiz Film Havuzu sitesinde izleyebilirsiniz. Şu anda Transformers 4 Kayıp Çağ filmi orjinal dili ile yayında olduğu için siteye bu şekilde ve 3-4 adet alternatif link ile eklenmiş.  İster partlı ister tek parça halinde izleyebilirsiniz. Transformers 4 Kayıp Çağ türkçe dublaj çıktığında ilk olarak sitede ki izleme sayfası güncellenecektir.  Hepinize Transformers 4 Kayıp Çağ izle meyi tavsiye eder, iyi seyirler dilerim..

2 Temmuz 2014 Çarşamba

Çizgi film izle