18 Mayıs 2012 Cuma

2012 Yeni Facebook'ta Hesap Silme

Arkadaşlar malum facebook çoğu kişinin hayatına girmiş durumda..
Facebook’tan kurtulmak istenmemesi için facebook’ta hesabı silme işlemini epey zorlaştırdı..
Önceden Hesap Ayarlarında bulunan hesap sil kısmını kaldırdı ve çoğu kişi hesabın silinmediğini zannediyor..
Ama bizden kaçar mı :) Facebook saklar biz buluruz.. Sadece silme işlemini biraz daha zorlaştırdı..
Facebook hesabınızı silmek için yapmanız gerekenler:

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Linke tıklayıp gönder seçeneğine bastığınız anda hesabınız silinecektir..

Not: Bu işlemin hiçbir şekilde geri dönüşü yoktur hesap dondurma ile karıştırmayınız bilgilerinizin hepsi geri getirilmeyecek şekilde silinir..

yeni facebookta hesap silme, 2012 facebookta hesap silme, facebook hesabını tamamen silme, facebooku tamamen silme, face silme, face tamamen silme, 2012 yeni face silme,2012 facebookta hesap silme,2012 yeni face silme,face silme,face tamamen silme,facebook hesabını tamamen silme,facebooku tamamen silme

17 Mayıs 2012 Perşembe

SEO öğrenenler dikkat (SEO kontrol listesi)

SEO deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki bir şeyi öğrenebilmenin en iyi yolu, öğrenmek istediğim şey üzerinde doğrudan çalışma yapmaktır. Geçen zaman içerisinde ki bu yaklaşık 9 yıl gibi bir süre,  arama motoru optimizasyonunun ne olduğunu anlamak için sayısız blog okudum, sayısız kişi ile fikir alışverişinde bulundum. Kurduğum tüm iletişimler sonucunda yazının devamında bulacağınız SEO kontrol listesini oluşturdum. Eğer daha önce SEO konusunda herhangi bir deneyiminiz olmadıysa, aşağıdaki adımları takip ederek SEO’nun temellerini öğrenebilir, siteniz üzerinde temel arama motoru optimizasyonu çalışmalarını yapabilirsiniz. İşte başlıyoruz:

SEO öğrenenler dikkat (SEO kontrol listesi / Checklist)

Basit bir web sitesinin nasıl oluşturulacağını öğrenin

SEO tekniklerinin derinliklerine inmeden önce, web geliştiriminin temellerini öğrenmiş olmak önemlidir. Aşağıdaki görevleri yerine getirdiğinizde bir web sitesi oluşturmak için gerekli temel bilgileri öğrenmiş olacak ve bu sayede başarılı bir SEO olabilmek için gerekli ilk adımı atmış olacaksınız.


Kaynak: SEO öğrenenler dikkat (SEO kontrol listesi) | eBedava.com 

15 Mayıs 2012 Salı

Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu 2012

Merhaba arkadaşlar 2011-2012 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde tüm ilköğretim ve liselerde eğitim gören herkesi acaba takdir mi alacağım, teşekkür mü yoksa sınıfta mı kalacağım. İşte bu soruların yanıtı olan Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu 2012 sayesinde sizlere not ortalamanızı ve sınıfta mı kalacaksınız yoksa belge alabilecek misiniz onu hesaplayacağız.. Tabi bu son günlerde haliyle tüm öğrenci arkadaşlar yazılı sonuçlarını almaya başladılar. Bizler de bu sayfada bütün sınıflar için onlineTakdir Teşekkür Hesaplama Robotu aracını sunuyoruz. 4. ,5. ,6. ,7. ,8. ,9. ,10. ,11. ve 12. sınıflar için takdir teşekkür hesaplama motoru aşağıdadır. Takdir teşekkür hesabı için aşağıdan sınıfınızı seçiniz ve açılan sayfadan online hesaplama işlemini yapınız.
Sitemizde ilköğretim ve ortaöğretim (lise ) takdir teşekkür hesaplama işlemini hemen yapabilirsiniz.  Aşağıda yer alan online takdir teşekkür hesaplama araçları en son Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB ) verilerine göre oluşturulmuş ve Takdir Teşekkür Hesaplama işlemlerinde yasal olarak kullanıma sunulmuştur.

Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu 2012


Bütün Sınıflara Göre Takdir Teşekkür Hesaplama – Sınıf Seçiniz :


Kaynak: Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu 2012 | eBedava.com 

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Windows 7 tema indir YENİ

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Windows 7 tema indir işlemleri ile Microsoft’un sır gibi sakladığı fakat bazı geliştirme sürümleri ortaya çıkan Windows 8′in temasını ve yüzlerce temayı Windows 7 üzerine uygulamak mümkün. Windows kullanıcılarının çoğunluğunu tema değiştirme işleminden soğutan olay, bu işlemin karışık olması. Windows 7 altındaki duvar kağıdı, renk paleti ve belki bazı uyarı seslerini değiştiren basit temaları kurmak oldukça kolay olsa da (tek bir tıklama ile bu temaları alabiliyorsunuz yani Windows 7 tema indir), daha kompleks temalara geçiş yapmak o kadar kolay değil. Tabi ki bu durumun da bir sebebi var. Windows 7 tema indir ile Microsoft, işletim sisteminin çekirdek arayüzünün değiştirilmesini engelleyen tümleşik koruyucular yerleştiriyor işletim sistemlerine. Windows altında tema değişikliği yapmak isterseniz eğer, bu bahsettiğimiz koruyucu sistem dosyaları yamalamak gerekiyor.

Kaynak: Windows 7 tema indir 2012 | eBedava.com 

13 Mayıs 2012 Pazar

GTA 4 indir


GTA 4 indir makalemiz ile sizlere en sevilen oyunlardan biri olan Grand theft auto 4 oyununun download linklerini ve nasıl indirebileceğimiz anlatacağım. Tabi  GTA indir  oyunu hakkında çeşitli incelemeler ve sistem gereksinimlerine de ayrıca yer vereceğiz. Bildiğiniz üzere GTA 4 oyun, Grand theft auto serisinin en son çıkan ve en gelişmiş versiyonudur. Oyunda gerçekçiliğin ve mükemmel ses deneyiminin üzerinde ayrıca durulmuş. GTA oyunu diğer serilere nazaran biraz daha zorlaştırılmış diyebiliriz.

GTA 4 oyununda kahramanımızı gerçekten zor görevler bekliyor. “GTA 4 indir” oyunu size zor yada sıkıcı gelirse benim tavsiyem kesinlikle GTA Underground serisini oynamanızdır. Sitemizden GTA Underground indir mek için linke (ismine) tıklayın..  Veya derseniz ki yok ben yarış tarzında ağırlıklı bir Gta istemiyorum o zaman da sizlere Gta san andreas oyununu indirmenizi öneriyorum. (Full GTA 4 indir) Boyut ve sistem gereksinimleri olarak içlerinde en rahat download edip oynayabileceğiniz oyun Gta underground’dır.

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Network ağ kurulumu resimli anlatım

Merhaba arkadaşlar bu makalemizde sizlere adım adım Network ağ kurulumu işlemlerini resimli anlatım sunacağım.. Aslında anlatım bana ait değil bu yüzden sunacağım diyorum. Nette gezinirken Network ağ kurulumu resimli anlatım konulu bir makale ile karşılaştım ve çok hoşuma gitti bende sizlerle paylaşmak istedim. Network ağ kurulumu makalesinin yada diğer bir ifadeyle ağ kurulumu resimli anlatım makalesinin kaynağını makalemizin sonunda bulabilirsiniz. Ayrıca makalemiz 2 kısımdan (sayfadan) oluşmaktadır.
Günümüzde evlerimizde birden fazla televizyon bulunuyor. Bundan birkaç yıl sonra aynı durum bilgisayarlar için de geçerli olacak; her evde 2 veya 3 bilgisayar bulunacak, hatta evdeki bir çok cihaz bilgisayarlar tarafından yönetilecek. Elbette bu sistemlerin birbirleriyle uyum içerisinde çalışabilmeleri için aralarına haberleşebilmesi gerekiyor. Bu rehberde evinizde veya işyerinizde bulunan bir kaç bilgisayar arasında en kolay, hızlı ve ucuz çözümlerle nasıl iletişim kurabileceğinizi ele alacağız.

Network ağ kurulumu Kablolu Ağ, Bağlantı Tipleri, Ürünler, Malzemeler

Neden kablolu network diye soracak olursanız, sizlere bir çok avantajını sayabiliriz. Hız, mesafe, uyumluluk, fiyat, genişletilebilirlik kategorilerinde en iyi değerleri ethernet ürünlerinde yakalayabiliyoruz. [Network ağ kurulumu] Diğer iletişim yöntemlerinde donanımın pahalı olması, mesafe sorunu gibi durumlar karşımıza çıkmakta.


Kaynak: Network ağ kurulumu resimli anlatım | eBedava.com 

11 Mayıs 2012 Cuma

Windows 7 taraftar temaları indir (Gs/Fb/Bjk/Trb) | eBedava.com

Windows 7 taraftar temaları indir (Gs/Fb/Bjk/Trb) | eBedava.com

Merhaba arkadaşlar makalemizin konusu adından da anlaşılacağı üzere Windows 7 taraftar temaları ve burada sizlere dört büyük takımın temalarını vereceğim. Aslında tüm Süper Lig temalarını yayınlamak düşüncem var ama o kadar takıma tema hazırlamak da çok uzun süren zahmetli bir iş.  İnşallah yakında onud ayapacağım. Ancak şimdilik alıntı temalar ile 4 büyük takıma ait ikişer adet Windows 7 teması yayınlayacağım. 

Kaynak: Windows 7 taraftar temaları indir (Gs/Fb/Bjk/Trb) | eBedava.com 

Fecebook Giriş | Facebook

Başlığımız olan Fecebook Giriş aslında yapılan küçük bir harf hatasının sonucu olarak ortaya çıkmış ve gittikçe de büyüyen bir kelime öbeği haline gelmiştir. Belki inanmayacaksınız ama; Facebook Giriş {Fecebook Giriş} aramasının amacı facebook sosyal ağa bağlanmak isteyen arkadaşların giriş sayfasını daha hızlı açmak istemelerinin  sonucu olarak ortaya çıkmış ve ülkemizde aylık ortalama  5 milyon defa arama hacmine ulaşmıştır.

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Windows ultimate crack 2012 (win 7 key/serial)


Microsoft tarafından geliştirilen Windows 7 işletim sistemi bu güne kadar ki (stabil çalışan Windows ultimate crack 2012 full) en kararlı ve güvenilir Windows. Bizde sizler için bu işletim sisteminin nasıl orjinal yapılacağını anlatacağız. Windows 7 ultimate crack 2012 yazılımı sayesinde işletim sisteminiz lisanslı olacak ve en iyi şekilde çalışacak. Yapmanız gereken anlatacağımız adımları tek tek uygulayarak Windows 7 ultimate crack programı sayesinde windows’unuzu lisanslı yapmak..