27 Ağustos 2011 Cumartesi

Ramazan Bayramı Mesajları 1

Ramazan Bayramı Mesajları 1


Ramazan Bayramı Mesajları 1
55 dakika Önce 0 yorumlar Kategoriler: Mobil
blog_453_0.jpg
Bayram Mesajları
En güzel Bayram Mesajları,Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı Mesajları
1. Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.

2. Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.

3. Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

4. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayramınız mübarek olsun...

5. İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mubarek olsun.

6. Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm.Bayramın mübarek olsun.

7. Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmis olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Bayramınız mübarek olsun.
8. Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,Bayramınız mübarek olsun.

9. Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.

10. Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve bayramınız mübarek olsun.

11. Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazan Bayramın mübarek olsun!


Devamı için ->

blog_454_0.jpg
55 dakika Önce 0 yorumlar Kategoriler: Mobil
Bayram Mesajları En güzel Bayram Mesajları,Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı Mesajları Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır
blog_453_0.jpg
57 dakika Önce 0 yorumlar Kategoriler: Mobil
Bayram Mesajları En güzel Bayram Mesajları,Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı Mesajları 1. Gü.. ramazan bayramı mesajlarıbayram mesajlarıbayram mesajlaribayram sözleri,bayram sozleribayram smsleribayram kutlama mesajlarıbayram tebrik mesajlarıyeni bayram mesajları